Tuz-Yağ-Asit-Isı-İyi Yemek Pişirmenin İncelikleri

  • Ürün Kodu: 618143
  • Barkod: 9786057950062
  • Marka: The Kitap
  • Kategori: Hobi
  • Stok: 20+
  • 548,34 TL
Adet
WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER
“Michael Pollan, ne yememiz gerektiğine dair o geniş ve karmaşık konuyu yalnızca yedi kelimeyle özetlediğinde herkes çok etkilenmişti: ‘Yemek yiyin, fazla yemeyin, çoğunlukla sebze yiyin.’ Samin Nosrat da nasıl yemek pişirmemiz gerektiği gibi geniş ve karmaşık bir konuyu dört kelimeyle özetlemeyi başardı:‘Tuz, yağ, asit, ısı.’ Herkes çok etkilenecek.”-Yotam Ottolenghi, Jerusalem adlı The New York Times kitabının yazarı.Ürün Adı: Tuz-Yağ-Asit-Isı-İyi Yemek Pişirmenin İncelikleriÜrün Kodu: 9786057950062Yazar: Samin NosratBasım Yılı: 2020Kapak Türü: CiltliSayfa Sayısı: 464Kağıt Cinsi: 1. HamurÇevirmen:
TESLİMAT
Siparişlerinizi hafta içi saat 16.30'a kadar verdiğinizde  stok durumuna göre 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir. 
Cumartesi günü  kargo çıkışı en geç 12:00'dır - pazar günü mesaimiz yoktur. 
Pazar günü ve resmi bayram & tatillerinde verilen siparişler ertesi iş günü kargoya verilecektir. 
 
Benzer Ürünler
{x} kişi bu ürünü inceliyor.
Yükleniyor...