“Michael Pollan, ne yememiz gerektiğine dair o geniş ve karmaşık konuyu yalnızca yedi kelimeyle özetlediğinde herkes çok etkilenmişti: ‘Yemek yiyin, fazla yemeyin, çoğunlukla sebze yiyin.’ Samin Nosrat da nasıl yemek pişirmemiz gerektiği gibi geniş ve karmaşık bir konuyu dört kelimeyle özetlemeyi başardı:‘Tuz, yağ, asit, ısı.’ Herkes çok etkilenecek.”-Yotam Ottolenghi, Jerusalem adlı The New York Times kitabının yazarı.Ürün Adı: Tuz-Yağ-Asit-Isı-İyi Yemek Pişirmenin İncelikleriÜrün Kodu: 9786057950062Yazar: Samin NosratBasım Yılı: 2020Kapak Türü: CiltliSayfa Sayısı: 464Kağıt Cinsi: 1. HamurÇevirmen: